Maui esszenciák

A pozitív döntések meghozatalához a jövő tudatos választásához segítenek hozzá a Maui esszenciák. A One Brain rendszerében a Maui virág esszencia IV. Dimenzióval, az energiával, a Maui drágakő esszencia az V. Dimenzióval, a szándékkal, a döntéssel foglalkozik. A dimenziók világának többféle megközelítése van. A dimenziók, idősíkok, nincs alá vagy fölérendeltség közöttük, hatásuk egyszerre érzékelhető, minden szinten. Izomteszteléssel megállapíthatjuk, minek van prioritása az életünkben. Energiára vagy a döntéshozatal megerősítésre van szüksége a jövő tudatos választásához.

Nézzünk egy példát:

Ahhoz, hogy új célokat tudjunk kitűzni az életünkben a Borágófű és Ametiszt az, ami tudatalatti impulzusaival segít az előrehaladásban:

Maui virág esszencia – Borágófű

„Amikor a kihívással és az esetleges vereséggel nézünk szemben a borágófű céltudatosságot, és öntudatot szabadít fel, amely segíti a pozitív eredményt minden résztvevő számára.”

Maui drágakő esszencia – Ametiszt:

„Ez az esszencia segíti a VÁLASZTÁST, hogy kimozduljunk a veszteségtől való félelemből a bizonyosság felé, megnövekedett ráhangolódáson keresztül.”

Bach-esszenciák (Bach virágterápia)
Perelandra kertesszenciák
Coby esszenciák
Rózsa esszenciák (más néven TAO esszenciák)