Esszenciák

Esszenciák

Esszenciák a kineziológia One Brain módszerében.

A Three In One – One Brain – módszer létrehozói – Gordon Stokes, Daniel Whiteside, Candace Callaway -minden eszenciához alkottak egy olyan leírást, melynek felolvasása a korrekció során önmagában is oldó hatású. A One Brain Kineziológia módszere többfajta esszenciát használ, melyek dimenziókat „átlépve” fejtik ki hatásukat. Az esszenciák gondolatai azonnali hatással vannak az érzelmi és fizikai állapotra. Az oldatok vagy olajok használatával folytatódik ez a lökés a tudatosság minden szintjén, a folyamatos választáson keresztül. Megerősítik az új tudatos döntésünket, melyet az oldás folyamán megfogalmaztunk.

A Bach és Maui meghatározásokat hozzáigazították a One Brain módszer gerincét alkotó Viselkedési Barométer sajátosságaihoz. A leírások alapjaikban megtartották az „eredeti
modell” szellemét. Ez az integráció még több segítséget nyújt a feltárt ügy tárgyalásánál, még teljesebbé válik a blokkolt érzelem elengedése és a pozitív döntés felelősségének a felvállalása az oldás folyamatában.

A One Brain kineziológiai módszerben használt esszenciák:
Bach-esszenciák (Bach virágterápia)
Perelandra kertesszenciák
Coby esszenciák
Maui esszenciák
Rózsa esszenciák (más néven TAO esszenciák)