I.-II. One Brain Kineziológia tanfolyam

I.-II. One Brain Kineziológia tanfolyam

One Brain Kineziológia I-II. tanfolyam

A bújócskának vége, nézz szembe önmagaddal, mert önmagad elől nem bújhatsz el! Itt az ideje, hogy tudatos döntéseket hozz az életedben és ne az érzelmek libikókáján hintázz. Programozd át az elmédet! A kurzust, nem csak felnőtteknek, hanem szülőknek és diákoknak is ajánlom. 5 napos tanfolyam, szerdától-vasárnapig.

1 – 2 nap: A One Brain eszközei

„Harcolj, míg a cél nemes, de ne állj ellen, ha nem érdemes.” – Sellye János –

Megtanulhatod a legtökéletesebb ”bioszámítógép” újraprogramozását, megismerheted elméd működését, hogy egy új világot teremthess magadnak. Fájdalmas emlékeid mindig eszedbe jutnak? Azzal a tudással, amit ezen a tanfolyamon szerzel, átalakíthatod a életedet. A tanfolyamon megtanulhatod a One Brain – Three In One Concepts – kineziológiai ág alapvető eszközeit úgy, mint az izomtesztelést és a viselkedési barométer használatát. Alapvető lazító és öngyógyító gyakorlatokat. Megismerheted a stressz „másik arcát”, ami érted van és nem ellened.

3 – 5 nap: A One Brain Kineziológia alapjai

Basic One Brain

Nehezen tanulsz, nehezen kezdesz el új dolgokat? Sokszor elkalandozik a gondolatod? Nem szeretsz hangosan olvasni? Hadilábon állsz a matekkal? Olvashatatlan az írásod? Felcseréled, vagy kihagyod a betűket, mikor írsz? Gombóc van a torkodban mikor meg kell szólalnod? Tanulási zavarokkal küszködsz? A tanfolyam végére „kulcsokat” kapsz az életedhez, csak használnod kell. A tanult eszközök lehetőségek egy boldogabb élethez.

Az utolsó három napon rengeteg technikát, kiegyensúlyozó, harmonizáló gyakorlatot tanulhatsz meg. A korrekciók segítségével stressz helyzetben képes leszel megőrizni a tudatos elmédet, egységben maradni önmagaddal és a világgal. Lehetővé válik, hogy a kihívásoktól függetlenül is jól érezd magad a bőrödben.

Időpont: Pontos tanfolyam időpontért, kérem keressen telefonon.
Időtartam: 5 napos tanfolyam, naponta 9-17 óráig. Legfeljebb 8 fő részvételével.
Tanfolyamdíj: 25.000.- Ft + Áfa/nap, a jegyzet ára 2×5000 Ft.
Helyszín: Budapest, 1032 San Marco utca 79. 1em/1.
Ismétlőknek: 50 % kedvezmény
Aktuális tanfolyam időpont: Részletekért írjon / hívjon

Jelentkezés:
Bányai Edit kineziológus
Mobil: 06-30-295-7727
E-mail: edit.369kukacgmailpontcom
Cím: 1032 Budapest, San Marcó utca 79., 1 emelet. 4-es kapucsengő