Kineziológia tanfolyam

Kineziológia tanfolyam

One Brain Kineziológia képzések

A Three in One Concepts: One Brain kineziológia tanfolyamok-képzések tudása egymásra épül, és csak sorban lehet elvégezni. Havi és negyed éves rendszerességgel kerülnek kiírásra, a hétvégi napokra koncentrálva. Maximum 8 fős csoportokkal. Reggel 9-től délután 17-ig. Várom szeretettel tanfolyamaimon. Érdemes havonta telefonon illetve e-mailen érdeklődni az induló tanfolyamokról.

Aktuális One Brain tanfolyamok

One Brain I.-II. Tanfolyam – 5 nap – Aktuális: 2023.09.27- 10.01. – Részletekért írjon / hívjon
One Brain III. Tanfolyam – 4 nap
One Brain IV. Tanfolyam – 4 nap
One Brain V. Tanfolyam – 4 nap
One Brain VI. Tanfolyam – 4 nap
Tudás frissítő és gyakorló napok
Fontos!
Pontos tanfolyam időpontokért kérem keressen telefonon vagy e-mail címemen.

One Brain Kineziológia Tanfolyamok

I. One Brain Kineziológia Tanfolyam: A szakma eszközei (2 nap)
A kineziológia fogalma, története, kialakulása. A stressz hatása az emberi szervezetre. Életkori krízisek. Az integrált agyműködés. Tanulási nehézségek kezelése. Az izomtesztelés bevezetése. A viselkedési barométer, korregresszió alkalmazása a kineziológiai oldás folyamatában. Stresszoldó technikák. I-II. One Brain képzés>>

II. One Brain Kineziológia Tanfolyam: A One Brain kineziológia alapjai (3 nap)
Az elektromos, érzelmi, genetikai-táplálkozási, szerkezeti/stukturális és reaktív területek korrekciói. Izomtesztelés a nagy mellizmon, a széles hátizmon, a lapocka feletti izmon, és a négyfejű combizmon. Kereszt- és homolaterális mozgás koordináció. Korrekciós módszerek a tanulási problémák (írás, olvasás, számolási nehézségek, DYSLEXIA) látás- és hallászavarok, beszédproblémák oldására. Az időnyomozás fogalma, technikája. Gyermekkorú kliensek kezelési sajátosságai.
I-II. One Brain képzés>>

III. One Brain Kineziológia Tanfolyam: Testkód (4 nap)
Történeti előzmények. Testi jellegzetességeink, a bennünk kódolt kommunikációs és kapcsolatbeli problémák. Mások alkat-funkcióinak hatása ránk, hogyan alakul ki a szimpátia, antipátia. Önmagunk értékelése. Vizuális kommunikáció, az ösztönös önbizalom problémáinak oldása, a múlt elengedése. Alkat-funciós elemzések fényképek alapján. III. One Brain képzés>>

IV. One Brain Kineziológia Tanfolyam – Haladó One Brain (4 nap)
A korrekciós módszerek és területek kiszélesítése. Elektrolit egyensúly, kloákális energia, kiegyensúlyozatlan járás, fülkürti egyensúly, beszűkült írisz, agyfélteke eltérések, tekintetirányok. Szimbólumok, Maui és Bach eszenciák. Mellékvese túlműködés, összeszűkült koponya, rekeszsérv hajlam, Illeocekális és Houston billentyűk, csakra korrekciók. Információtárolási és átviteli módok. IV. One Brain képzés>>

V. One Brain Kineziológia Tanfolyam -Szavaknál is hangosabban (4 nap)
A fizikai, mentális, érzelmi, esszenciális és X-tényező szintje. Az alkatfunkciós jellegzetességek bővítése, a megtagadott jellegzetességek. Fájdalomviselkedés, helyes viselkedés, kockázat, kihívás, irányelv. Drágakő betöltés. V. One Brain képzés>>

VI. One Brain Kineziológia Tanfolyam (4 nap)
A korrekciós módszerek kibővítése, test polaritás energia. Kényszeres viselkedések- fóbia, függőség, rögeszme. Motivációs kártyák, táplálkozási reflexpontok. Jobb-bal polaritás integrálása. Vénás-artériás energia – áramlás. Meridián energia – 12+2 főmeridián, reaktív energia. VI. One Brain képzés>>

„Mini” kineziológia tanfolyamok

Ezek általában egynapos, speciális témákkal foglalkozó képzések – amelyek a II. Tanfolyam után tetszőleges sorrendben választhatók.

„Vedd kezedbe az életed!” – (A Három az Egyben módszer filozófiája)
Mindannyian korlátlan képességekkel rendelkezünk a változásra, teremtésre, gyógyulásra és növekedésre. Kizárólag mi korlátozzuk önmagunkat, saját magunkra irányuló kételkedésünkkel. Énünk elfogadása a kulcs a pozitív változás és fejlődés felé. A tanfolyamon az önmagunkra vonatkozó kételkedést oldjuk és ezáltal, új választási lehetőségeket szabadítunk fel életünkben.

Bőség
Fedezze fel múltjában azokat a gátakat, melyek útját állják annak, hogy ön mindenben, ideértve a pénzt is, bőséget élvezzen! Vizsgálja meg érzelmeit és határozza meg a bőséget! Mi akadályozza önt?

Írói blokkok eltávolítása
Nyelvünk megtanulása sokunkban kellemetlen emlékeket hagyott. Félelemben tanultunk, és ez az óta is bennünk munkál, megbénítva a kreatív kifejezést. Ezen a tanfolyamon feloldjuk e blokkokat, felszabadítva a kreatív alkotó energiákat.

Féltékenység, irigység
Féltékenységünk rögeszmés korlátokat állít azok köré, akiktől leginkább vágyunk a szeretetre minket, pedig függőségen tart az ő elfogadásuktól. Irigységünk középpontjában mások olyan képességei vagy adottságai állnak, amelyekre vágyunk, de önmagunkban megtagadtuk. A tanfolyam célja a féltékenység/irigység gyökerének, az alacsony önértékelésnek oldása.

Allergiák
Egyes emberek életműve a szenvedéshez kötődik. Sok egészségügyi dolgozó teszi fel életét az „allergiák” és „ételérzékenységek” azonosítására és enyhítésére. Érdekelné egy a gyógyszeres kezelésnél, illetve diétánál egyszerűbb módja a segítségnyújtásnak?

Ne feledje
minden „allergia” és „ételérzékenység” a tudatalattink egy módja arra, hogy önmagunkat vagy másokat büntessünk. Ez az eddigiekkel ellentétes, lélegzetelállítóan új megközelítése e témának.

ESP blokkok oldása
Sokatmondó visszapillantás a tudatosság mélyebb szintjeire, egészen fogantatásunk pillanatáig. Ezen a tanfolyamon feloldjuk az érzékeken túli érzékelésekkel kapcsolatos blokkjainkat, hogy ezekkel a képességeinkkel teljesebb és boldogabb életet élhessünk.

Alkat/Funkció
V. kineziológia tanfolyam után végezhető el ez a három napos tanfolyam. A megtagadott Alkat/funkciós jegyek mélyebb ismeretét tárgyalja, illetve szerepét a kapcsolatokban és munkában. Mi a valós értelme a viselkedési barométer szavainak, hogyan lehet ezeket nagyobb intenzitással használni.